top of page
Kom med på
Crosstraining Intro!

Har du också trott att du behöver en superbra kondis för att delta i Crosstraining? Det behöver du absolut INTE! Passen är uppbyggda så att du kan göra träningen i din egen takt och med såna vikter som passar dig. I Crosstraining jobbar du med olika basrörelser för att träningen ska stöda dig i vardagen. Du tränar rörlighet, styrka och kondition - allt under ett och samma pass!

 

Nu erbjuder vi dig som vill börja med Crosstraining möjlighet att delta i en fyra veckor lång introduktionskurs som ger dig kunskapen och självförtroendet att komma igång.

 

Kursen är gratis för våra medlemmar, så bli medlem hos oss (59€ / mån, tills vidare avtal med 1 månads uppsägningstid) och du får förutom kursen också tillgång till vårt fina och välutrustade gym alla dagar kl. 05-23 och möjlighet att delta i alla gruppträningar som vi erbjuder.

Höstens första kurs börjar på måndag 4.9 kl. 18.30 och pågår två gånger i veckan i fyra veckor på måndagar kl. 18.30-19.30 och torsdagar kl. 18-19. Sista anmälningsdag är onsdag 30.8. Minimiantal är 8 och maximiantal deltagare är 16. Försäkra din plats och anmäl dig bums!

alexia fitness club.jpg
Rapakunto Workout 2023.png
Vårens sista
Rapakunto Workout

Blir du andfådd av att gå i trappor? Känns tröskeln till gymmet för hög? Om tanken på att ta dig till gymmet känns tung är det här träningen för dig. Hos oss får du träna i en trygg grupp av likasinnade, utvecklas och ha roligt tillsammans. Många svettdroppar och goda skratt utlovas!
 

Bli medlem hos oss (59€ / mån, tills vidare avtal med 1 månads uppsägningstid) och du får delta gratis i kursen. Du får också tillgång till vårt fina och välutrustade gym alla dagar kl. 05-23 och möjlighet att delta i alla gruppträningar som vi erbjuder. 

 

Vårens sista kurs börjar på torsdag 9.3 kl. 18.30 och går torsdagar kl. 18.30-19.30 fram till den 27.4. Minimiantal är 8 och maximiantal deltagare är 16. Försäkra din plats och anmäl dig bums!

Kompisveckan 13-19.2

Under kompisveckan 13-19.2 får du som är kund hos oss ta med dina vänner för att prova på både gym- och gruppträning - när som helst och helt gratis.
 

Du får ta med dig så många kompisar som du vill under veckan, men endast en kompis i taget. För att delta i gruppträning vill vi att din kompis registrerar sig här och anmäler sig till timmen.

 

Då din kompis tar ett tills vidare medlemskap hos oss (en månads uppsägningstid) för 59€ / mån (gym + gruppträningar) eller 49€ / mån (endast gym) under tiden 13-20.2 får både du och kompisen en träningsmånad till halva priset!

 

Passa på nu att aktivera dina vänner - tillsammans är roligare!

kompisveckan_alexia_fitness_club.png
Bikini.png

Kom i ditt livs bästa form med oss!

Glöm sommarformen och den perfekta strandkroppen! Satsa istället på att bli stark och må bra året runt. Träna mångsidigt i ett gym av toppklass och i grupp (även ute på sommaren) med våra duktiga instruktörer.

Vi erbjuder avtal som gäller tills vidare med en månads uppsägningstid och VIP-medlemsskap för 12 månader. Se priser i listan ovan. Åt våra VIP-medlemmar erbjuder vi förutom ett märkbart lägre pris även fina förmåner och evenemang som t.ex. VIP Members Weekend.

Du kan välja mellan medlemskap för endast gymmet eller både gym och gruppträning. På Alexia Fitness Club har vi ett stort utbud av gruppträningar med t.ex. Cycling, Kettlebell, rörlighetsträning och konditionsboxning samt erbjuder många alternativ för nybörjare som t.ex. Crosstraining Intro och nybörjarkursen Rapakunto Workout. Läs mera om våra gruppträningar.

Som betalningsmedel fungerar Smartum, Edenred, ePassi / Sporttipassi, TYKY, Eazybreak, bank- och kreditkort samt kontanter.

bottom of page