Schema för gruppträning

Ladda ner schemat

Anmäl dig till gruppträning

alexiafitnessclub_gx.png
crosstraining_alexiafitnessclub.jpg

Gruppträning

Crosstraining

Crosstraining är en rolig, effektiv och varierande träningsform som passar de flesta. Under våra mångsidiga pass fokuserar vi på styrka, flexibilitet och kondition. Läs mera om Crosstraining

Cycling

Du tränar på en spinningcykel, där det är du själv som väljer och reglerar motståndet. Ledaren guidar genom passet och peppar dig igenom de olika positioner som ett cyclingpass innehåller. Allt för att variera träningseffekten. Cycling är  en effektiv konditionsträning som ger dig snabbhet, uthållighet och styrka.

Circuit Training

Circuit Training (cirkelträning) är ett effektivt träningsalternativ som kombinerar styrka, uthållighet, snabbhet, balans, rörlighet och koordination - perfekt för den som vill komma i form snabbt med andra ord! De olika övningarna genomförs med eller utan vikter och andra träningsredskap. Övningarna utförs ofta cirkulärt och kan anpassas efter individens egna förutsättningar.

Mobility

Mobility (rörlighetsträning) förbättrar din smidighet, balans, styrka och kroppsmedvetenhet – och gör dig ännu starkare i den sport du utövar. Mobility passar alla, men är särskilt lämplig för dem som av en eller annan orsak är stela i kroppen. När du börjar med Mobility kommer du att upptäcka att din kropp klarar mycket mer än du tror.

Kom med och prova!

Beginners Crosstraining

Sugen på en ny och mångsidig träningsform? Rör du på dig t.ex. promenerar regelbundet men vill träna mångsidigare. Behöver du mera styrka, flås och rörlighet. Då är Beginners Crosstraining för dig. OBS! Träningen är för nybörjare så inga förkunskaper behövs.

Nya kunder varmt välkomna med även utan bokning!

238092034_1759716111085845_8451250315778749424_n.jpeg

Nybörjarkurser

Nybörjarkursen Rapakunto Workout 2022

Blir du andfådd av att gå i trappor? Känns tröskeln till gymmet för hög? Om tanken på att ta dig till gymmet känns tung är det här träningen för dig. Med Alexandra och Moa får du träna i en trygg grupp av likasinnade, utvecklas och ha roligt tillsammans. Många svettdroppar och goda skratt utlovas!
 

Bli medlem hos oss i 3 månader så kan du delta gratis i kursen som går från februari till april. Träningen går alla torsdagar kl. 17-18. Kursen är fullsatt och börjar så fort som nuvarande restriktioner tillåter.

Så här beskriver Sari (50+) Rapakunto Workout kursen som började hösten 2021: ”Äntligen vågade jag mig ut till gymmet igen och på ledd gruppträning tack vare Rapakunto Workout. Ledarna är härliga och kursens innehåll är mångsidigt. Genom att prova på nytt försvinner tröskeln och man märker hur mycket kul grejer det finns att göra. Då också alla i grupper är likasinnade blir det lätt och framförallt kul att träna tillsammans. 

Vi peppar varandra och svettas tillsammans och är så jäkla stolta över oss själva. Vi är så duktiga! Den största grejen är nog ändå att hitta träningsglädjen och uppmuntran att träna självständigt på gymmet. På köpet får man vinnarfeelis och välmående. Rekommenderar. ”