Schema för gruppträning
Alexia_Fitness_Club_Schedule_Autumn_2022.png
crosstraining_alexiafitnessclub.jpg

Många olika former och nivåer av gruppträning

Crosstraining

Crosstraining är en rolig, effektiv och varierande träningsform som passar de flesta. Under våra mångsidiga pass fokuserar vi på styrka, flexibilitet och kondition. Läs mera om Crosstraining.

Cycling

Du tränar på en spinningcykel, där det är du själv som väljer och reglerar motståndet. Ledaren guidar genom passet och peppar dig igenom de olika positioner som ett cyclingpass innehåller. Allt för att variera träningseffekten. Cycling är  en effektiv konditionsträning som ger dig snabbhet, uthållighet och styrka. Även för nybörjare.

Mobility

Mobility (rörlighetsträning) förbättrar din smidighet, balans, styrka och kroppsmedvetenhet – och gör dig ännu starkare i den sport du utövar. Mobility passar alla, men är särskilt lämplig för dem som av en eller annan orsak är stela i kroppen. När du börjar med Mobility kommer du att upptäcka att din kropp klarar mycket mer än du tror.

Även för nybörjare.

Movement

Movement (rörlighetsträning) är en svettigare variant av Mobilityn och även den ett jättebra komplement till Crosstraining och gymträning för att hålla kroppen rörlig, spänstig och minska skaderisken. Vi höjer pulsen med kul övningar och varvar sedan ner i skön stretch och avslappning.

Kettlebell

Kettlebellträning passar både nybörjare samt mera erfarna, då det erbjuds flera alternativ och nivåer under timmen. I denna helkroppsträning använder vi både redskap och kroppsvikt för att bygga styrka, få en svettig cardioträning samt bli rörligare.

Konditionsboxning

Olika slagövningar samt muskelkondition var vi aktiverar nedre kroppen och bålen. Timmen passar alla. Vi jobbar parvis.

Nya kunder varmt välkomna med även utan bokning!

Rapakunto Workout

Blir du andfådd av att gå i trappor? Känns tröskeln till gymmet för hög? Om tanken på att ta dig till gymmet känns tung är det här träningen för dig. Hos oss får du träna i en trygg grupp av likasinnade, utvecklas och ha roligt tillsammans. Många svettdroppar och goda skratt utlovas!
 

Bli medlem hos oss (59€ / mån, tills vidare avtal med 1 månads uppsägningstid) och du får delta gratis i kursen. Du får också tillgång till vårt fina och välutrustade gym alla dagar kl. 05-23 och möjlighet att delta i alla gruppträningar som vi erbjuder. 

 

Nästa kurs börjar i januari 2023.

Så här beskriver Sari (50+) Rapakunto Workout kursen: ”Äntligen vågade jag mig ut till gymmet igen och på ledd gruppträning tack vare Rapakunto Workout. Ledarna är härliga och kursens innehåll är mångsidigt. Genom att prova på nytt försvinner tröskeln och man märker hur mycket kul grejer det finns att göra. Då också alla i grupper är likasinnade blir det lätt och framförallt kul att träna tillsammans. 

På köpet får man vinnarfeelis och välmående. Rekommenderar. ”

238092034_1759716111085845_8451250315778749424_n.jpeg