top of page
Schema för gruppträning
Schema för gruppträning

Vinter / Vår 2024

NYTT_Schema_våren_2024_ webb.png

Alexias gruppträningar

Crosstraining

Crosstraining är en rolig, effektiv och varierande träningsform som passar de flesta. Under våra mångsidiga pass fokuserar vi på styrka, flexibilitet och kondition. Läs mera om Crosstraining.

Alexia Strength

Under timmen fokuserar vi på att öka ren styrka i de stora lyften som knäböj, marklyft och bänkpress. Förutom de stora rörelserna gör vi olika stödövningar. Passar både för dig som går på crosstraining och för dig som annars tränar på gym och vill träna styrka i ledd grupp.

Idas Bootcamp

Vill du stärka musklerna, höja pulsen och förbättra din koordination på ett mångsidigt och roligt sätt, i sann Bootcamp-anda i Alexia Down Under? Då är detta timmen för dig! Vi använder mångsidigt olika redskap, som t.ex. kälke, slägga, rep och speed ladder. Inga förkunskaper behövs, bara bra feelis!

Marias RETRO

Bekanta moves från 90 talets midjejakt! Timmen för dig som vill ha kul- svettig workout med stand up komik( ibland) Ca 15 min uppvärmning med lätta steg kombon, lite dans o core & balans, följs av ett svettigt golvpass med mage-rump-lår , och en kort stretch på slutet. Du behöver ingen kondis för att starta på denna timme- men du FÅR den - garanti på det!

Cycling

Du tränar på en spinningcykel, där det är du själv som väljer och reglerar motståndet. Ledaren guidar genom passet och peppar dig igenom de olika positioner som ett cyclingpass innehåller. Allt för att variera träningseffekten. Cycling är en effektiv konditionsträning som ger dig snabbhet, uthållighet och styrka. Även för nybörjare.

PhysioPilates

 Rörlighet, stabilitet och andning. Vi lär oss hitta stabilitet och kontroll i kroppen som vi sedan kan använda oss av i vardagliga livet och under annan typ av träning. Passar alla, oberoende av träningsbakgrund.

Mobility

Mobility (rörlighetsträning) förbättrar din smidighet, balans, styrka och kroppsmedvetenhet – och gör dig ännu starkare i den sport du utövar. Mobility passar alla, men är särskilt lämplig för dem som av en eller annan orsak är stel i kroppen. När du tränar Mobility kommer du att upptäcka att din kropp klarar mycket mer än du tror. Även för nybörjare.

Nya kunder varmt välkomna på timme även utan bokning!

alexia fitness club_edited.jpg
bottom of page