top of page
Schema för gruppträning
NYTT Schema 2023 webb.png

OBS! Vi har även utomstående grupper som tränar i gymmet tisdagar kl. 18.30-19.30 & torsdagar kl. 9.30-11.

Gymmet är öppet som vanligt men grupperna har förtur till maskiner och redskap. Tack för att du visar hänsyn!

Under våren håller vi också sporadiskt gruppträning för skolklasser och företagsgrupper. Kolla alla tider här.

alexia fitness club.jpg

Många olika former och nivåer av gruppträning

Crosstraining

Crosstraining är en rolig, effektiv och varierande träningsform som passar de flesta. Under våra mångsidiga pass fokuserar vi på styrka, flexibilitet och kondition. Läs mera om Crosstraining.

Cycling

Du tränar på en spinningcykel, där det är du själv som väljer och reglerar motståndet. Ledaren guidar genom passet och peppar dig igenom de olika positioner som ett cyclingpass innehåller. Allt för att variera träningseffekten. Cycling är en effektiv konditionsträning som ger dig snabbhet, uthållighet och styrka. Även för nybörjare.

Mobility

Mobility (rörlighetsträning) förbättrar din smidighet, balans, styrka och kroppsmedvetenhet – och gör dig ännu starkare i den sport du utövar. Mobility passar alla, men är särskilt lämplig för dem som av en eller annan orsak är stel i kroppen. När du tränar Mobility kommer du att upptäcka att din kropp klarar mycket mer än du tror. Även för nybörjare.

Kettlebell

Kettlebellträning passar både nybörjare samt mera erfarna, då det erbjuds flera alternativ och nivåer under timmen. I denna helkroppsträning använder vi både redskap och kroppsvikt för att bygga styrka, få en svettig cardioträning samt bli rörligare.

Nya kunder varmt välkomna på timme även utan bokning!

Rapakunto Workout

Blir du andfådd av att gå i trappor? Känns tröskeln till gymmet för hög? Om tanken på att ta dig till gymmet känns tung är det här träningen för dig. Hos oss får du träna i en trygg grupp av likasinnade, utvecklas och ha roligt tillsammans. Många svettdroppar och goda skratt utlovas!
 

Bli medlem hos oss (59€ / mån, tills vidare avtal med 1 månads uppsägningstid) och du får delta gratis i kursen. Du får också tillgång till vårt fina och välutrustade gym alla dagar kl. 05-23 och möjlighet att delta i alla gruppträningar som vi erbjuder. 

 

Nästa Rapakunto Workout startar på hösten 2023. Följ med våra somekanaler för mera info!

Rapakunto Workout 2023.png
bottom of page