top of page
ida gustafsson personal trainer.jpg

En Personal Trainer
som passar dig

Motion och hälsosamma levnadsvanor bidrar till en mer kvalitativ vardag. Genom att motionera regelbundet, äta bra samt vila tillräckligt orkar du bättre både fysiskt och psykiskt. Det borde vara allas vår högsta prioritet. Trots det glömmer vi så ofta bort att ta hand om oss själva.

 

Vi vill uppmuntra och inspirera dig att ta hand om dig själv och hjälpa dig uppnå bestående förändringar i dina levnadsvanor. Boka din PT-timme idag. Hos oss får du också skräddarsytt träningsprogram. Se priser här.

 

Tillsammans tar vi steget mot en hälsosammare vardag!

Ida Gustafsson

Jag är en FIHF Personal Trainer, fysioterapeut och kostrådgivare från Raseborg. Med 10 års bakgrund inom friidrott, främst hoppgrenar, utnyttjar jag oftast min friidrottshobby som inspirationskälla och anpassar dess bästa träningsformer och möjligheter även på min klienter.

Vare sig du tränat målinriktat tidigare eller är mer oerfaren gällande träning är du varmt välkommen att börja träna med mig! Jag har erfarenhet av att träna såväl unga som äldre. Vidare erbjuder jag även allmän fysikträning åt idrottare, både individuellt och åt hela lag. Jag drar även olika slags motionsgrupper. Ta kontakt så berättar jag mera!

Som tränare är jag energisk, ambitiös, peppande och uppmuntrande. Jag har förståelse för mina klienter och kan tack vare min fysioterapibakgrund variera och anpassa träningen enligt klientens behov. Jag erbjuder även skräddarsydda rehabiliteringsprogram.

ida gustafsson personal trainer.jpg

Edvin "Eddi" Pråhl

 Jag är en tvåbarnsfar från Karis och utbildad ingenjör. I vardagen arbetar jag inom stålbranschen. Träning har alltid varit en hobby för mig och jag gillar varierande motion. Som junior var det främst fotboll som gällde och i de äldre tonåren sysslade jag med friidrott med fokus på sprint och hopp. På senare år har jag blivit mera intresserad av rörlighet och funktionell träning och sedan hösten spelar jag padel.

Innan pandemin slog till fungerade jag som fotbollstränare för ett av BK:s juniorlag i ca sex år. Det väckte tränarintresset och istället för juniorträning började jag hålla grupptimmar på Alexia Fitness Club. 2021-2022 tog jag yrkesexamen i idrott och träning och utbildade mig till motionsrådgivare och auktoriserad personlig tränare.

Som tränare är jag mångsidig och fokuserar på kundens välmående.

eddi pråhl.jpg
Ta det första steget och kontakta oss redan idag!
bottom of page