alexandra_lundmark_edited_edited.jpg

En Personal Trainer
som passar dig

Motion och hälsosamma levnadsvanor bidrar till en mer kvalitativ vardag. Genom att motionera regelbundet, äta bra samt vila tillräckligt orkar du bättre både fysiskt och psykiskt. Det borde vara allas vår högsta prioritet. Trots det glömmer vi så ofta bort att ta hand om oss själva.

 

Vi vill uppmuntra och inspirera dig att ta hand om dig själv och hjälpa dig uppnå bestående förändringar i dina levnadsvanor. Boka din PT-timme idag. Hos oss får du också skräddarsytt träningsprogram.

 

Tillsammans tar vi steget mot en hälsosammare vardag!

Alexandra Lundmark

Jag är en 35-årig 3-barnsmamma och typ 1 diabetiker. 2015  bestämde jag mig för att byta ekonomi mot motion och började då studera till FISAF Personal trainer. Hösten 2016 öppnade jag Alexia Gym (nuvarande Alexia Fitness Club) och ångrar inte en dag!

Min idrottsliga bakgrund är tävlingsryttare på nationell nivå. Jogging och gymträning har funnits med i bakgrunden sedan tonåren. I dagens läge är min främsta gren långdistanslöpning och som  stöd till den gymträning.

Hittills har jag i mitt jobb som personlig tränare fått jobba med olika slags människor på varierande nivå. Jag vill sänka tröskeln för att börja träna och anpassar alltid träningsplanen efter personens nuvarande kondition. Det är aldrig för sent att börja!

alexia_fitnessclub_personal_trainer_alexandra_lundmark.jpg

Ida Gustafsson

Jag är en 25-årig FIHF Personal Trainer, fysioterapeut och kostrådgivare från Raseborg. Med 10 års friidrottsbakgrund, främst  hoppgrenar, utnyttjar jag oftast min friidrottshobby som inspirationskälla och anpassar dess bästa träningsformer och möjligheter även på min klienter.

Vare sig du tränat målinriktat tidigare eller är mer oerfaren gällande träning är du varmt välkommen att börja träna med mig! Jag har erfarenhet av att träna såväl unga som äldre. Vidare erbjuder jag även allmän fysikträning åt idrottare, både individuellt och åt hela lag. Jag drar även olika slags motionsgrupper. Ta kontakt så berättar jag mera!

Som tränare är jag energisk, ambitiös, peppande och uppmuntrande. Jag har förståelse för mina klienter och kan tack vare min fysioterapibakgrund variera och anpassa träningen enligt klientens behov. Jag erbjuder även skräddarsydda rehabiliteringsprogram samt kinesiotejpning.

alexia_fitnessclub_personal_trainer_ida_gustafsson_edited.jpg